Tema: Energiforbedringer i din bolig og sikring af dig og din familie
Andelskassens nyhedsbrev
Ingen billeder? Web-version
 

 
Kære 
I dette nyhedsbrev sætter vi fokus på, hvordan du energiforbedrer din bolig, og hvordan du sikrer din husstand bedst muligt mod uforudsete hændelser. Så det gavner dig, din familie, din økonomi og klimaet.

Indhold i nyhedsbrevet:


  • Skift oliefyret ud og få 10.000 kr. fra Totalkredit i Andelskassen
  • Gør noget godt for din bolig, klimaet og din tegnebog
  • En lønsikring giver tryghed for familien og luft i økonomien
  • Er dit barn forsikret mod idrætsskader? Hvad gør du, hvis dine skistøvler bliver ødelagt af vand i kælderen?
  • Ny investeringsmulighed - du kan også være med
  • Kundehistorie: Der er ikke kun fokus på tal - men også på virksomheden og menneskene bag
 
Skift oliefyret ud og få 10.000 kr. fra Totalkredit i Andelskassen

Overvejer du at skifte dit oliefyr ud med en varmepumpe? Det kan godt betale sig - både for din bolig, din pengepung og klimaet.

Er du kunde i Andelskassen og Totalkredit, og vælger du at skifte dit oliefyr ud og erstatte det med en varmepumpe, får du 10.000 kr. i økonomisk tilskud fra Totalkredit i Andelskassen. Samtidig gør du noget godt for klimaet, for at udskifte oliefyret med en varmepumpe er et af de tiltag, der har størst effekt på CO2-udslippet.

 
Gør noget godt for din bolig, klimaet og din tegnebog
Går du med planer om at energiforbedre din bolig, får du med Klima BOLIG fra Andelskassen muligheden for at gøre noget godt for din bolig, klimaet og din økonomi.

Andelskassens Klima BOLIG kan bruges til energiforbedrende investeringer i din bolig - vel at mærke til en særdeles fordelagtig rente.
 
En lønsikring giver tryghed for familien og luft i økonomien
René Kristensen er kunde i Andelskassen og bor på Fyn med sine to børn. René har haft en lønsikring i mange år. Det giver ham og hans hjemmeboende børn en tryghed, hvis han en dag, skulle miste sit job.

Med en lønsikring hos vores samarbejdspartner Købstædernes Forsikring kan du få dækket helt op mod 80 % af din indkomst i op til et år.
 
Er dit barn forsikret mod idrætsskader? Hvad gør du, hvis dine skistøvler bliver ødelagt af vand i kælderen?
Gode råd er dyre, hvis uheldet er ude. Hos vores samarbejdspartner Købstædernes Forsikring kan du blive forsikret mod indbrud i hus, idrætsskader og meget andet.

Vidste du for eksempel, at dit barn ikke er dækket af skolens eller idrætsforeningens forsikring?
Hvad gør du, hvis du får ubudne gæster, eller der står vand i kælderen?

Med en indboforsikring sikrer Købstædernes Forsikring, at du let og hurtigt kommer videre og får erstattet eller repareret dine ting.
 
Ny investeringsmulighed - du kan også være med
I juni søsatte vi et nyt investeringsprodukt som de første i Danmark. Det kaldes Investeringskonto FRI, og det er hurtigt blevet meget populært - for med Investeringskonto FRI er det nemt og overskueligt at investere, så de fleste kan være med.

Står din opsparing bare passivt på kontoen, eller har du et mindre beløb - det kan være alt fra 5 kr., 82 kr., 400 kr., 1.256 kr. eller højere - til overs om måneden? Så gør som mange andre. Vælg Investeringskonto FRI.
​​​​​​​
Hvad end du har et mindre beløb hver måned, eller du står med en større sum penge, vil du nyde godt af friheden. Med Investeringskonto FRI kan du nemlig sætte ind og hæve efter behov, og pengene investeres automatisk. Du skal ikke betale kurtage eller depotgebyrer. Løsningen er simpelthen skræddersyet til dine ønsker.
 
Kundehistorie:
Der er ikke kun fokus på tal - men også på virksomheden og menneskene bag
Administrerende direktør i Green Comfort, Jesper Stærmose, er både privat- og erhvervskunde i Andelskassen. Det har været et naturligt valg for ham.

”Det er vigtigt for os, at det ikke bare er tal, man sidder og kigger på, men også menneskene, virksomheden og hvorfor man er der, hvor man er.”

Sådan fortæller administrerende direktør Jesper Stærmose blandt andet om det at være kunde i Andelskassen.
 
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele
Tlf.: 87 99 30 00
@: info@andelskassen.dk
CVR-nr.: 31843219
Andelskassen – en del af Danske Andelskassers Bank A/S
Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.

Afmeld                                Opdater profil