Læs de seneste nyheder fra din lokalafdeling
Nyheder for Lokalafdeling Næstved
 
 


Se nederst i dette Nyhedsbrev.
Her kan du vælge OM og i givet fald HVILKE Nyhedsbreve du ønsker at modtage
.
Nyhedsbrev februar 2022

Siden sidst

Vi havde en rigtig god, sjov, hyggelig, oplysende og ikke mindst velsmagende smagning sidst, som Marianne stod for. Vi kom rundt om mange emner og øl og det viser bare at en smagning kan laves på mange måder og ikke behøver være på samme måde hver gang. Så er du frisk for at stå for en smagning, så hold dig ikke tilbage men henvend dig og vi tager en snak om det.
D. 28 februar afholdt vi lokalafdelingens 20 års jubilæum. Vi var ca 30 mennesker der kom og fik en god chili con carne, øl og en masse snak. Landsformanden lagde vejen forbi og fortalte om sit virke. Der blev råbt højt skum en del gange og vi fik endnu en gang mindet Finn-Peter.

Kommende smagninger

25-3 kl. 18-22 byder på en bryggeri-tur til Kongebryg. Men det kniber lidt med tilmeldingerne og der er risiko for aflysning. Så hvis du har planer om at deltage, så gå ind og tilmeld dig så vi kan se at tilmeldingerne stiger.
Vi må selvfølgelig vurdere om det så var det rigtige arrangement, men vi vil også gerne have en tilbagemelding fra jer om hvorfor du ikke tilmelder dig og gerne forslag til nye arrangementer.
26-4 kl. 18-22 får vi besøg af en øl-vegetar. Det bliver en samlet pakke med mad og øl, så det er all-inclusive denne aften og man kan ikke kun komme til øl.
Lørdag den 9-4 byder også på en tur til Fehmarn med Alex som tur-guide. Om vi bliver 5 eller 20, så bliver turen gennemført under hensyntagen til hvad verden nu ellers byder os, for det har de sidste år da vist os at vi ikke kan forudse.
Gå ind på

og tilmeld dig de enkelte arrangementer.

Kommende arrangementer som lokalafdelingen deltager i

Næstved ølfestival er tilbage i foråret. Mere præcist lørdag d. 7 maj. Vi skal helt sikkert bruge nogle frivillige til dette arrangement.
DM i Blindsmagning. Vi håber vi kan stille et hold og vil derfor gerne indkalde til lidt tørtræning, information og udvælgelse af hold lørdag den 12-3 kl. 14-16.
Vi håber på at vi kan lave en lokal hyggedag med nogle smagninger og få sat et godt hold sammen. Så har du et par gode entusiast-venner, så tal gerne med dem allerede nu.
Afdelingen betaler deltagergebyret på 600 kr, men rejsen til Kolding betaler holdet selv.
Gå ind på

og tilmeld dig også selvom du ikke kan komme på dagen.
Skraldeindsamling Dag. Danmarks Naturfredningsforening har inviteret os til en skralde-dag. Den deltager vi i. Den løber 28 marts - 3. april og vi tager lørdag den 2-4 kl. 10-12 i brug. Kan du ikke den dag, så kan du selv gå en tur og samle affald i løbet af ugen.
Er du ikke med i vores facebook gruppe, så skynd dig derind og bliv en del af det fællesskab
Bestilling af foreningstøj.
Gå ind på LINK og se det lækre tøj og merchandise du kan få. Det fås med  lokalafdelingens logo placeret alle mulige steder.
Vi vil gerne sørge for at få det med så stor rabat som muligt, så derfor vil Bent gerne stå for at samle bestillingerne.
Vælg dine varer. Få en pris, uden fragt, og send en mail til Bent Nørgaard <bent.noergaard@ale.dk>
Bestilling skal afgives senest d. 15 i måneden.
 
Slut for denne gang og vel mødt til godt samvær og spændende øl.
 
Formanden

Generisk medlemskort
Hvor er medlemskortet?
Du kan altid se dit medlemskort online Og kan du ikke huske dit medlemsnummer, så er det:
 
Spreadshop er live!
Spreadshop er et tillæg til vores normale shop, hvor du kan købe merchandise med flere valgmuligheder end i vores normale shop. Det kan gøres via spreadshop, da vi ikke behøver en lagerbeholdning. Alt bliver lavet efter jeres bestilling.
Er I nysgerrige, så se mere her.
VORES LINKS
 
 

KONTAKT
Danske Ølentusiaster    
Mail: lokalafdeling.naestved@ale.dk

 
GLEMT KODE?
ER DU FLYTTET?