Læs de seneste nyheder fra din lokalafdeling
Nyheder for Lokalafdeling Næstved
 
 
Nyhedsbrev marts 2022

Siden sidst

Turen gik til Kongebryg hvor vi blev taget godt i mod. Vi var 19 deltagere og de fleste skulle spise med og der blev skyllet en øl eller to ned til den ganske fine wienerschnitzel.
På slaget 1900 gik smagningen i gang og vi fik godt med øl, rundvisning i bryggeriet og på steder vi ikke må nævne, for så mister vi hovedet. Men der var øl alle steder og der var rigelig med smagsprøver og gode fortællinger. Den sidste øl på Kongebrygs regning var en hel fadøl fra baren, så der var i hvert fald fuld valuta for pengene. Herefter købte vi selv og kunne deltage i deres fredags-live-musik. Der var vi helt sikker med til at trække antallet af gæster over 30, men det var en af de første aftener, så det skal lige i gang igen.

Kommende smagninger

I april måned får vi besøg af en øl-vegetar Jan Erik Ingvaldsen. Det bliver en samlet pakke med mad og øl, så det er all-inclusive denne aften og man kan ikke kun komme til øl. Der er forlydende masser af øl til hans smagninger og der er også mulighed for at vinde en kogebog.
Så meld dig til inden fredag d. 22 april og kom på Humle tirsdag d. 22 april til endnu en fornøjelig aften.
April måned byder også på en tur til Fehmarn lørdag d. 8 april med Alex som tur-guide. Om vi bliver 5 eller 20, så bliver turen gennemført under hensyntagen til hvad verden nu ellers byder os, for det har de sidste år da vist os at vi ikke kan forudse.
Gå ind på https://alenaestved.nemtilmeld.dk/ og tilmeld dig de enkelte arrangementer.
 

Kommende arrangementer som lokalafdelingen deltager i

Næstved Ølfestival er tilbage i foråret. Mere præcist lørdag d. 7 maj. Vi skal helt sikkert bruge nogle frivillige til dette arrangement. Kunne du tænke dig at bruge et par timer i afdelingens stand, så henvend dig til en fra bestyrelsen. Og ellers håber vi at se rigtig mange gæster og medlemmer på Axeltorv til vores egen fornøjelige festival. Skulle du have en virksomhed og vil donere en gave til vores tombola, så tager vi også meget gerne mod den.
DØE Ølfestival!! Endnu engang skal vi mødes i Lokomotivværkstedet og denne gang er timingen perfekt. Mikkellers ølfestival åbner og vores ølfestival afslutter en helt unik Copenhagen Beer Week. Det bliver en uge i øllets tegn. Der er også behov for dig som frivillig og vil du gratis til festival, så kræver det bare at du tager et par vagter. Vil du følges med andre derind? Så lav evt et opslag på vores facebook-side og spørg om der er andre der skal derind, så I kan få det til at passe sammen. Læs mere på Danske Ølentusiasters Ølfestival 2022 (ale.dk)
 
Er du ikke med i vores facebook gruppe, så skynd dig derind og bliv en del af det fællesskab
https://www.facebook.com/groups/1440615266161965/
 
 
Slut for denne gang og vel mødt til godt samvær og spændende øl.
 
Formanden

Generisk medlemskort
Hvor er medlemskortet?
Du kan altid se dit medlemskort online Og kan du ikke huske dit medlemsnummer, så er det:
 
Spreadshop er live!
Spreadshop er et tillæg til vores normale shop, hvor du kan købe merchandise med flere valgmuligheder end i vores normale shop. Det kan gøres via spreadshop, da vi ikke behøver en lagerbeholdning. Alt bliver lavet efter jeres bestilling.
Er I nysgerrige, så se mere her.
VORES LINKS
 
 

KONTAKT
Danske Ølentusiaster    
Mail: lokalafdeling.naestved@ale.dk

 
GLEMT KODE?
ER DU FLYTTET?