Læs de seneste nyheder fra din lokalafdeling
Nyheder for Lokalafdeling Svendborg
 
 
Foråret springer ud på Bogholderiet fredag den 29. april

Fredag 29 april fra 17 – 20 er der forårssmagning ved og på Bogholderiet på Frederiksøen. 
Vi indleder forårssmagningen med at smage fire forskellige lokale øl. Er vejret godt foregår dette udendørs. Omkring kl. 18 ankommer aftenspisningen til Bogholderiet. Bogholderiet har her udvalgt og serverer en øl der passer til aftensmaden. Derefter er ølsmagningen på eget initiativ og for egne penge. Hver deltager får udleveret rabatkuponer til køb af øl med 20 % rabat. 
Vi har reserveret en del af bogholderiet og selvom den ”officielle” del af arrangementet slutter kl. 20, håber vi at mange vil fortsætte med at hygge på Bogholderiet. 
 
OBS: der vil være to retter med to forskellige øl til, du kan vælge imellem til aftenspisningen; flæskesteg med tilbehør ad libitum eller et luksus-stjerneskud, men begge dele skal bestilles i antal på forhånd. 
Når du tilmelder dig, er det derfor vigtigt at du samtidig sender enSMS på 24 64 03 27 med FORNAVN, EFTERNAVN og hvilken ret du ønsker FLÆSKESTEG eller STJERNESKUD. 
 
Tilmelding: senest 23 april 
 
Pris: 210,- 


Venlig hilsen og højt skum Bestyrelsen
Onsdag den 18. maj får vi besøg af Christian Scheffel fra Odense, og Christian har lovet at stå for en Amager Bryghus Smagning.
Så sæt allerede nu X i kalenderen den 18. maj
Generisk medlemskort
Hvor er medlemskortet?
Du kan altid se dit medlemskort online Og du kan ikke huske dit medlemsnummer, så er det:
 
Spreadshop er live!
Spreadshop er et tillæg til vores normale shop, hvor du kan købe merchandise med flere valgmuligheder end i vores normale shop. Det kan gøres via spreadshop, da vi ikke behøver en lagerbeholdning. Alt bliver lavet efter jeres bestilling.
Er jeg nysgerrig, så se mere hende.
VORES LINKS
 
 

KONTAKT
Danske Ølentusiaster    
Mail: lokalafdeling.svendborg@ale.dk

 
GLEMT KODE?
ER DU FLYTTET?