Nyheder for Lokalafdeling Næstved
 
 
Nyhedsbrev #7 - juni

Månedssmagning.

Divaerne er på banen!
Vi har talt om det i flere omgange og nu er det sikkert og vist at divaerne afholder en smagning.
Dermed er smagningen fuldstændig ude af vores hænder og lagt over i deres trygge og varme favn. Det kan kun blive spændende, så tøv ikke med at komme til smagning på Mona Lisa
fredag d. 24 juni.
Spisning er kl. 1800 og smagning er kl. 1900.
For at købe nok øl hjem, vil vi gerne have din tilmelding på
Danske ølentusiaster afdeling Næstved (nemtilmeld.dk)
senest d. 20 juni 2022.
Hvis du har problemer med at tilmelde dig, så skriv til formanden på soren.petersen@ale.dk eller ring/sms på 2250 7065.

Sidste møde…
Ja det er snart lang tid siden. Efter et super arrangement med Jan Erik og temaet ”Øl-vegetar” i april, som jeg er sikker på vi gentager i fremtiden, så var der også et par ølfestivaller i maj måned. Den vigtigste var selvfølgelig den store Næstved Ølfestival på Axeltorv. Samlet set var det igen en succes med ca 1500 deltagere, 20 udstillere og godt vejr. Gæster og udstillere var glade og der er givet håndslag på at vi gentager succesen næste år, på nogenlunde samme tidspunkt. Maj måned er traditionelt en festivalsmåned, og da der er nogle andre der afholder noget der ligner vores i København, så må vi vente lidt og se hvad de melder ud af datoer. Men der er selvfølgelig også 11 måneder til.

Kommende arrangementer
Måske bliver der afholdt en sommerfest og ellers går vi på sommerferien med køleskabet fyldt med godt øl, så vi kan klare os indtil august måned hvor det er Jesper Johansson der kaster sig udi ølsmagningens ædle foredragskunst.
September byder traditionen tro på årsmøde og håndbrygger-øl. Så har du ikke modtaget en invitation til at deltage som håndbrygger, så send en brevdue og du får snart en tilmelding i din postkasse. Ikke med PostNord, for så er vi ikke sikker på den når frem og i tide.
Der bliver løbende lavet tilmeldinger til kommende arrangementer, så hold øje med Facebook og mailboksen eller gå direkte på
Danske ølentusiaster afdeling Næstved (nemtilmeld.dk)

TOUR DE BIERE.
I år kommer Tour de Biere (TdB) igen forbi vores område. De kommer mandag d. 27 juni og hvis der er opbakning til det, vil vi møde dem på ruten, på cykel, og følge dem først til Humle Ølbar til en smagning og derefter til Herman i Superbrugsen, hvor de skal spise og smage øl. Tidspunkter er ikke aftalt, men hvis du kunne tænke dig at deltage på cykel eller det ene eller andet sted, så giv mig et kald/mail/sms og jeg vil holde dig informeret.

Var lige ved at glemme det. Ole fra TV NÆRVÆR har været på besøg et par gange og knipse billeder og video. Prøv at gå ind og se hvad han har lavet om os, festival og om en masse andre ting.
tv-nærvær - YouTube

​​​​​​​Slut for denne gang og vel mødt til godt samvær og spændende øl.
 
Formanden
Follow us
Facebook Twitter Linkedin
© Danske Ølentusiaster 2018   |   All rights reserved.
Danske Ølentusiaster , Borupvang 3, 2750 Ballerup
Email: sekretariat@ale.dk
Telephone: 
To unsubscribe from future emails, click here.