Deltag i konkurrencen om et multi-sportsur til en samlet værdi af 1.500,- kr + eller en donation på samme beløb
Unisport - totalleverandør indenfor idrættens verden
 

Konkurrence: Vind et Sportsur fra Polar

​​​​​​​Bliv oprettet som erhvervskunde hos unisport.com, og deltag i konkurrencen om et multi-sportsur til en samlet værdi af 1.500,- kr + eller en donation på samme beløb til et velgørende formål efter dit ønske.
Polar Unite er et letanvendeligt træningsur med personlig daglig træningsvejledning. 

Inkl. pulsmåling og aktivitetsmåling døgnet rundt plus automatisk registrering af nattesøvn og restitution.

Fås i sort og i hvid.
Ønsker du at blive oprettet som erhvervskunde og deltage i konkurrencen?
 
Klik herunder og tak ja til oprettelse. Skriv dit navn, firmanavn, adresse og telefonnummer i mailen. Herefter får du tilsendt en e-mail med dit brugernavn, hvor du blot skal klikke på et link og oprette dit personlige kodeord, så din brugerprofil er aktiveret i unisport.com webshoppen. 
 
OBS: Hvis du vinder, og ikke ønsker at modtage et ur, så donerer vi et beløb, svarende til urets pris til et velgørende formål efter dit ønske.

Der trækkes lod mellem de nye oprettede brugere på unisport.com den 31.08.22, og vinderen får direkte besked. Det er naturligvis gratis at blive oprettet som bruger i vores webshop, og deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget. 
Fordele ved oprettelse i webshoppen!

Når du er oprettet som kunde, kan du til hver en tid indtaste din ordre i vores webshop med dine korrekte data, og har du en fast prisaftale med os, bliver disse priser synlige i webshoppen, når du logger ind.

webshop.unisport.com
Har du brug for vejledning - kontakt os herunder! 
Bente Nielsen
Mobil 6161 7483
Louise Grønkjær Elisiussen
Mobil 3076 1385