→ 100.000 gange toiletrengøring → Nye krav om affaldssortering på arbejdspladsen → Gennemtænkte hygiejneløsninger fra Katrin → Køb en bolig til en pingvin
 
 
August 2022

100.000 gange toiletrengøring
→ Nye krav om affaldssortering på arbejdspladsen
Gennemtænkte hygiejneløsninger fra Katrin
Køb en bolig til en pingvin
 
100.000 gange toiletrengøring
Tæt på 100.000 gange bliver der gjort et toilet rent i løbet af SmukFest. Med ca. 1000 toiletter, der skal gøres rene mindst 12 gange i døgnet, så løber det altså op i den lille uge med fest i Skanderborg.

Derfor har Festivalens rengøringsteam allieret sig med Toprent og Tana for at gøre arbejdet både nemmere og mere bæredygtigt.


 
 
Nye krav om affaldssortering på arbejdspladsen
Fra d. 31. december 2022 er det et krav, at arbejdspladser sorterer husholdningslignende affald efter de samme sorteringskriterier som private husholdninger.

Reglerne skal sikre, at vi sorterer vores affald i endnu højere grad – også når vi er på arbejde. Vi er godt i gang, men der er potentiale for, at vi kan blive endnu bedre og sortere flere typer affald.
 
 
 
Gennemtænkte hygiejneløsninger fra Katrin
Toprent og Katrin tilbyder smarte og funktionelle hygiejneløsninger til offentlige badeværelser og arbejdspladser. Vores løsninger sikrer den bedste renlighed og hygiejnestandarder og fremstilles af  træ fra bæredygtigt forvaltede skove i Skandinavien.
 
 
Køb en bolig til en pingvin
I Toprent er vi naturligvis glade for vores sponsorat af det flotte anlæg for Humboldtpingvinerne. Og det lader også til at pingvinerne nyder at bo der. Desværre kniber det lidt mere med trivlsen ude på pingvinernes naturlige levesteder, så der er behov for hjælp til pingvinerne i Peru.
 
 
 
Vi sender dig denne mail, da du tidligere har givet accept på at modtage vores nyhedsbrev.

Vil du ændre, hvordan du modtager vores nyhedsbrev?

Opdater dine oplysninger eller afmeld fra denne liste.

 
Toprent A/S
Niels Bohrs Vej 34, Stilling
8660 Skanderborg

E-mail: toprent@toprent.dk
Telefon: +45 70 15 55 75

Åbningstider:
Man - tors: kl. 8 - 16 / Fredag: kl. 8 - 15
Husk at følge os på Sociale Medier - vi har ugentlige opdateringer og nyheder fra vores verden.
Copyright © 2022 Toprent A/S, All rights reserved.