Osallistu kilpailuun Polarin urheilukellosta, jonka kokonaisarvo on 149,00 € tai samansuuruinen lahjoitus
Unisport - urheilumaailman kokonaistoimittaja
Kilpailu: Voita Polarin urheilukello

Liity asiakkaaksi osoitteessa unisport.com ja osallistu kilpailuun, jossa voit voittaa urheilukellon jonka arvo on 149,00 €. Vaihtoehtoisesti voit lahjoittaa samansuuruinen summan valitsemallesi hyväntekeväisyysjärjestölle.

Polar Unite on helppokäyttöinen harjoituskello, jossa on henkilökohtaiset päivittäiset harjoitusohjeet.

Sisältää sykkeenmittauksen ja aktiivisuuden mittauksen kellon ympäri sekä automaattisen yöunien ja palautumisen rekisteröinnin. Saatavana mustana ja valkoisena.
Haluatko liittyä asiakkaaksi ja osallistua kilpailuun?
 
Klikkaa alla olevaa linkkia. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, yrityksen/kunnan/kaupungin nimi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Saat tämän jälkeen sähköpostiviestin, jossa klikkaat linkkiä ja luot henkilökohtaisen salasanasi, jotta käyttäjäprofiilisi aktivoituu unisport.com-verkkokaupassa
 
HUOM! Jos voitat, etkä halua vastaanottaa palkintoa, lahjoitamme kellon hintaa vastaavan summan valitsemallesi hyväntekeväisyysjärjestölle.

Palkinto arvotaan uusien unisport.comin käyttäjien kesken 31.10.22 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Käyttäjätilin luominen on ilmaista, eikä kilpailuun osallistumisen ehtona ole verkkokaupasta ostaminen.

Käyttäjätilin luomisen edut!

Kun olet rekisteröitynyt asiakkaaksi, voit milloin tahansa syöttää tilauksesi verkkokauppaamme. Mikäli sinulla on kanssamme kiinteä sopimushinta, nämä hinnat näkyvät verkkokaupassa sisäänkirjautumisen yhteydessä

webshop.unisport.com
Ota yhteyttä! 
Petri Lappalainen
Myyntipäällikkö, yleisurheiluvälineet & ulkoliikuntavälineet

Puhelinnumero: +358 40 588 3151

Marika Ahlholm
Myyntipäällikkö, liikuntavälineet

Puhelinnumero: +358 20 7739752