Delta i konkurransen om en multisportsklokke til en samlet verdi avNok 1990,- + eller en donasjon på samme beløp
Unisport - totalleverandør innen sportens verden
Konkurranse: Vinn en sportsklokke fra Polar

Bli en registrert kunde hos unisport.com, og delta i konkurransen om en multisportsklokke til en samlet verdi av 1990,- NOK eller en donasjon av samme beløp til en veldedig organisasjon etter eget valg.
Polar Unite er en brukervennlig treningsklokke med personlige daglige treningsinstruksjoner. 

Inkl. pulsmåling og aktivitetsmåling døgnet rundt pluss automatisk registrering av nattesøvn og restitusjon. Tilgjengelig i sort og hvit.
Ønsker du å bli registrert som bedriftskunde og delta i konkurransen?
 
Klikk nedenfor og takk for at du opprettet. Skriv navn, firmanavn, adresse og telefonnummer i e-posten. Du vil da motta en e-post med brukernavnet ditt, hvor du enkelt klikker på en lenke og oppretter ditt personlige passord slik at brukerprofilen din aktiveres i unisport.com nettbutikk.
 
MERK: Dersom du vinner og ikke ønsker å motta en klokke, donerer vi et beløp tilsvarende prisen på klokken til en veldedig organisasjon etter eget valg.

Det vil bli trukket lodd mellom de nyopprettede brukerne på unisport.com 30.09.22, og vinneren får direkte beskjed. Det er selvsagt gratis å opprettes som bruker i vår nettbutikk, og deltakelse i konkurransen er ikke kjøpsbetinget.
Fordeler med å være kunde i nettbutikken!

Når du er registrert som kunde kan du når som helst legge inn din bestilling i vår nettbutikk med dine korrekte data, og har du en fastprisavtale med oss ​​vil disse prisene være synlige i nettbutikken når du logger inn.

webshop.unisport.com
Har du spørsmål?

Kevin Wara
Sales Consultant - Sports Equipment
Telefon: 996 99 201 / 322 32 330