Kære 
 
Vi vil så gerne yde den bedste support…
 
Vi har derfor besluttet, at vi pr. d. 12. september lukker al direkte telefoni ind i vores supportafdeling. Al kontakt i support relateret henseende, skal fremadrettet ske via udfyldelse af kontaktformular på vores hjemmeside.

Dansk support:  https://www.hella-gutmann.dk/bilteknisk-support
Norsk support:   https://hella-gutmann.dk/no/bilteknisk-support
Svensk support: https://hella-gutmann.se/bilteknisk-support
 
Hvorfor denne ændring?
Vi vil fortsat yde personlig god service med vores specialister i bilteknisk support. Der er stor efterspørgsel på vores support. Vi vil gerne tilbyde den samme høje standard af support og det vil derfor være nødvendigt at lukke telefonerne, så vores supportere har arbejdsro til alle enkelte sager. Kontaktformularen gør, at de kan forberede sig godt inden kontakt til kunden med fordel for både jer og os.   

Hvad så nu?
Alle henvendelser ift. bilteknisk support, tekniske spørgsmål til vores testere (herunder software-opdateringer) og andet udstyr, skal i fremtiden ske via nævnte kontaktformular. 
Det vil naturligvis fortsat være muligt at komme i kontakt med vores salgsafdeling, som sidder klar til at hjælpe ift. salgsrelaterede spørgsmål.

Vi håber, at I vil tage godt imod dette tiltag, og vi glæder os til også fremover at yde den bedste service i autobranchen og hjælpe alle vores gode kunder med de daglige udfordringer!
 
Med venlig hilsen
Hella Gutmann Solutions A/S
Lars Bertz Thomsen
CEO
 
 
 
 
 
● info@hella-gutmann.dk ● +45 8660 2888
● Lundborgvej 16, 8800 Viborg Denmark  ● CVR:DK87816613
Afmeld nyhedsbrev: her.