UDFLUGT til MALTBAR
Lørdag den 8. oktober arrangerer vi en fælles udflugt til Odense. Det er meningen, at vi skal besøge værtshuset MALTBAR, som er beliggende på Vestergade 60. De har specialiseret sig i fynske specialøl. Det er muligt at få et antal smagsprøver til en rimelig penge.
Baren lukker først op kl. 14 om lørdagen, så vi skal finde rutebil, som passer til det tidspunkt. Bliver vi mange nok, kan vi nok få en gruppebillet til bussen.

Jeg vil meget gerne have tilmelding hurtigst muligt og senest den 1. oktober, så vi kan advisere baren og rutebilen.
Interiør fra Maltbar
SIDEN SIDST
Ved årsmødet den 22. september 22 fik vi først en platte med lækkerier og en fadøl til. Generalforsamlingen blev afviklet efter vedtægterne, bortset fra, at vi ikke havde et regulært regnskab. Det råder vi bod på til næste år (ama'r, halshug ;-)).
Alle blev genvalgt. Under generalforsamlingen var der rigeligt med forskellige øl fra Mikkeller. Der blev delt lystigt ud af smagsprøver, så man ikke behøvede at nøjes med en enkelt eller to forskellige.
Klaus, vores landsformand, som deltog på landsforeningens vegne, fortalte, at vi nu kun havde 37 medlemmer. Til gengæld var der mødt 21 betalende medlemmer op til årsmødet, så sammen med Henrik, som serverede for os, havde vi en møde procent på næsten 60. Hvis hver især nu blot skaffer et nyt medlem, og derved sparer 100 kr. på næste års kontingent, så kan vi være med til at vende den negative udvikling i medlemstallet. Så bare kom i gang.
Søren H. foreslog i øvrigt, at vi lavede en udflugt til Bryggeriet Vestfyn, som pt angiveligt har Nordeuropas mest moderne bryggeri.

SE VORES MATERIALE
BILLEDER
 

ØLFESTIVAL på TORVET i FAABORG
Smageglas og smagsprøvepoletter
​​​​​​​
 
 
NÆSTE ARRANGEMENT:
Søndag den 27. november 2022 holder vi traditionel JULEFROKOST på Færgegården. Lige som sidste år sørger bestyrelsen for maden med både hjemmelavede og indkøbte retter. Så nu er det bare om at glæde sig!
VORES GODE ØLSTEDER
Hotel Færgegården
Chr. IX'vej 31
Mange specialøl og viden om øl og mad
Superbrugsen
Mellemgade 22
Kæmpeudvalg af specialøl
Formanden har aflagt visit i den genåbnede restaurant Heimdal, som i nyrenoverede lokaler allerede har 7 haner med øl. Der er nok ingen tvivl om, at Heimdal i fremtiden kommer med i Gode Ølsteder.
GALLERI
Google Widget
Facebook Widget
 
 
Follow us
Facebook Twitter Linkedin
© Danske Ølentusiaster 2018   |   All rights reserved.
Danske Ølentusiaster , Borupvang 3, 2750 Ballerup
Email: sekretariat@ale.dk
Telephone: 
To unsubscribe from future emails, click here.