Er du klar til at smage juleøl? Om præcis en uge er det ØJ-Dag og vi holder snart juleølsmagning i lokalafdelingen.
 
Nyhedbrev fra
Lokalafdeling Rødovre
 
Nyhedsbrev - 2022 nr. 14
Lokalafdelingen har tidligere på måneden holdt sit årsmøde. Før mødet kunne deltagerne få sig en hyggesnak over nogle håndmadder og madøl - og efter årsmødet var der mulighed for at deltage i en smagning af 'bestyrelsens ølvalg'. Det indebar blandt andet en tysk og to svenske øl.

Der var under valg en enkelt udskiftning i bestyrelsen. Vi takker Bjarne Nielsen for arbejdet og byder velkommen til Steen Bonde Jensen.

Du kan læse et længere referat via knappen herunder.


Højt Skum!
Preben Bensen

I dette nyhedsbrev kan du læse om:​​​​​​​
  1. Årets Danske Bryggeri 2022
  2. Næste arrangement - Juleølsmagning
  3. Kommende arrangementerÅrets Danske Bryggeri 2022
Danske Ølentusiaster har siden 2003 kåret Årets Bryggeri. Vores lokalafdeling besluttede på årsmødet at indstille People Like Us, hvilket Randers også har gjort.

I skrivende stund er 14 bryggerier indstillet, men der er lige lidt tid endnu, da indstillingsfrist udløber med oktober måned.

I november er det så medlemmerne, der stemmer. Følg linket herunder så kan du nu se de indstillede - og fra 1. november vil der helt sikkert være beskrevet hvordan du efter login kan stemme.
Næste arrangement - Juleølsmagning
Den 14. november er det igen tid til at smage juleøl i hyggelige rammer på Marinegården i Brøndby. Smagning starter 18:30, men fra 17:30 kan medbragt mad nydes med en øl fra den velforsynede bar.


​​​​​​​Kommende arrangementer
Efter Juleølsmagning den 14. november kommer Julefrokost 10. december og bestyrelsen er i gang med at få styr på første halvår 2023 - mere om det i kommende nyhedsbrev.
Redaktøren henviser til arrangementsoversigt på den nye hjemmeside. Når du klikker dig ind via knappen vises lokalafdelingsens arrangementer - og med få klik kan filteret ændres, så der vises arrangementer i andre lokalafdelinger og regioner.Generisk medlemskort
Hvor er medlemskortet?
Du kan altid se dit medlemskort online Og kan du ikke huske dit medlemsnummer, så er det:
 
 
 

KONTAKT
Lokalafdeling Rødovre
Tlf.: 23 41 26 19
Mail: lokalafdeling.roedovre@ale.dk

GLEMT KODE
NY ADRESSE