Har du stemt på Årets Danske Bryggeri 2022? Nu åbner vi også for tilmelding til den traditionelle julefrokost på Brewpub.
 
Nyhedbrev fra
Lokalafdeling Rødovre
 
Nyhedsbrev - 2022 nr. 15
Der er stadig nogle få ledige pladser til vores juleølsmagning på mandag den 14. november - tilmeldingsfrist i morgen torsdag den 10. november.

Lidt længere frist er der til at få en plads til julefrokosten i december - mere om begge dele på vores hjemmeside.


Højt Skum!
Preben Bensen

I dette nyhedsbrev kan du læse om:​​​​​​​
  1. Årets Danske Bryggeri 2022
  2. Næste arrangement - Julefrokost
  3. Kommende arrangementerÅrets Danske Bryggeri 2022
Danske Ølentusiaster har siden 2003 kåret Årets Bryggeri. Vores lokalafdeling besluttede på årsmødet at indstille People Like Us, hvilket Randers også har gjort.

I alt er 21 bryggerier indstillet.

Her i november er det så medlemmerne, der stemmer. Følg linket herunder så kan du se de indstillede - og stemme på din favorit.
Næste arrangement - Julefrokost
Den 10. december er det igen tid til den traditionsrige rundvisning med smagsprøver og efterfølgende julefrokost på Brewpub. Mange mødes allerede når Brewpub åbner kl. 12, men hvor skal vi hen bagefter? Har du et forslag, så skriv tilbage til os.


​​​​​​​Kommende arrangementer
Efter Juleølsmagning den 14. november kommer Julefrokost 10. december og bestyrelsen er i gang med at få styr på første halvår 2023 - mere om det i kommende nyhedsbrev.
Redaktøren henviser til arrangementsoversigt på den nye hjemmeside. Når du klikker dig ind via knappen vises lokalafdelingsens arrangementer - og med få klik kan filteret ændres, så der vises arrangementer i andre lokalafdelinger og regioner.Generisk medlemskort
Hvor er medlemskortet?
Du kan altid se dit medlemskort online Og kan du ikke huske dit medlemsnummer, så er det:
 
 
 

KONTAKT
Lokalafdeling Rødovre
Tlf.: 23 41 26 19
Mail: lokalafdeling.roedovre@ale.dk

GLEMT KODE
NY ADRESSE