Læs om november smagningen (kort tilmeldingsfrist), og hvad der er sket i Lokalafdelingen København Nord.
   NYHEDSMAIL
   Lokalafdeling København Nord
 
 
Nyhedsmail oktober
KÆRE
Medlemsnummer

Så er nærmer vi os slutningen på året i lokalafdelingen. Det betyder at vi har et arrangement tilbage i lokalafdeling. Men der sker massere der ude, som vi også lige giver jer et indblik i.

I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om:


  • Oktober smagning - Danske dåser
  • Årets bryggeri
  • Årsmøde referat
  • Beretninger fra Danske dåser
NÆSTE ARRANGEMENT
November SMAGNING - LF Bryg

Tommy og Pernille fortalte varm om LF Bryg til vores årsmøde, og derfor kom opfrodringen også hurtig til at de skulle lave en smagning med deres øl som tema.
Tommy og Pernille var hurtig til at sige den klare vi da, og det er så det vi skal smage på årets sidste smagning.
LF Bryg er for nuværende Lea og Flemming. Lind og Friedstrup. Eller man kan også kalde det Lolland-Falster vin og bryg.
Skal de sige noget om hvad slags øl de laver, så er det mest indenfor kategorien "Ale´s". Dog er der flere øl der minder mere om andre stilarter.
Café Købmandsgården som er omdrengningspunktet for LF Bryg ligger på  Gedser Landevej 79, i 4874 Gedser. og dermed nok Danmarks sydligeste bryggeri.
24. november 2022 
Telefonfabrikken
Telefonvej 8,
2860 Søborg
26-01-2023
23-02-202
3
23-03-2023
27-04-2023
25-05-2023

Januar smagning
Februar smagning
Marts smagning
April smagning
Maj smagning
Ide-kasse
Skulle du sidde med noget ideer til hvad vi skal lave i København Nord eller noget du mener bestyrelsen skal kikke på, så skriv til os.

Vi mangler særlig ideer til emner for smagningerne her henover efteråret, så sæt dig præ på efterårets program.
Nyheder fra Ale.dk
ØlentusiasteN
skal have ny redaktør
Ølfestival 2023
12. og 13. maj 2023
Årets Danske Bryggeri 2022
Lokalafdelingerne Kandidat
I forbindelse med årsmødet beslutte vi at Lokalafdeling København Nords kandidat til Årets Danske Bryggeri, skulle være TO ØL.
Derfor har vi sammen med 4 andre lokalafdelnger
nogle af grundende til at vi og andre anbefaler TO ØL, er blandt andet:
  • Bryggeriet har etableret sig med den spændende lokation 'To Øl City' i Svinninge, hvor man kan smage deres egne produkter og fra samarbejdspartnere. De kommer hele tiden med nye og spændende øl.
  • Deres ølklub er blevet meget populær og støtter ogsåhåndbryggere ved at inkludere to opskrifter på deres øl ved hver forsendelse i ølklubben.

Men der er selvfølgelig flere kandidater som du kan læse om på ale.dk.
Røgfrit Kulturhus
Fra d. 1. januar 2023 kommer Røgfrit Gladsaxe også til området omkring Gladsaxe Kulturhus. Telefonfabrikken har længe været røgfri indendørs og nu er det blevet tid til at området ved Telefonfabrikken også skal være røgfrit. Telefonfabrikken ønsker at støtte op om den gode indsats omkring Røgfrit Gladsaxe og bliver derfor et røgfrit kulturhus fra det nye år.

Inden årets udgang vil vi præsentere processen mere detaljeret og også komme med forslag til mulige rygestopkurser, som Gladsaxe Kommune tilbyder gratis. Hvis du allerede nu ved at du gerne vil deltage i et rygestopkursus, kan du tilmelde dig ved at sende en SMS til 1910 og skriv SLUT eller ved at sende en mail til rygestop@gladsaxe.dk. Efter tilmelding bliver du kontaktet af en rygestopkoordinator.

Læs mere om Røgfrit Gladsaxe og rygestopkurser via link.
 
Vi ville gerne høre fra dig, hvis ud kender til et godt ølsted, således at vi kan få godeoelsteder.dk til at blive endnu bedre.
Går ind og anbefal dit gode ølsted!!
Årsmøde i lokalafdeling
København Nord
Årsmøder er normalt en ret formel ting at afholde. Og ja vores Årsmøde blev da også afholdt helt efter bogen.
Formanden fortalte om året der er gået, hvorefter Kassereren kunne fremvise et flot regnskab.
Og ikke mindst fik vi valgt nye bestyrelsemedlemmer, som nu skal i arbejdstøjet og gøre vores smagninger endnu bedere og endnu mere besøgt.
Oktober smagning
Danske Dåser
Efter årets sårmøde, stod den på oktobersmagningen. I år var det Peter dar havde taget opgaven med at lave en dejlig smagning. Peter havde tænkt den tanke. Hvorfor ikke holde os til danske bryggerier, og så lige tilføjre at det skulle være dåse øl.
Således havde peter fundet fram til nogle dejlige danske dåser. Udbudet er stort og vi kunne selvfølgelig ikke komme rundt om alle type eller Bryggerier. Men Peter havde valgt ud fra hans favoriter, og således fik vi smage på noget dejligt og forskelligt øl
 
 

KONTAKT
Danske Ølentusiaster -
Lokalafdelingen - København Nord
Mail: lokalafdeling.koebenhavnnord@ale.dk

GLEMT KODE
NY ADRESSE