Læs de seneste nyheder fra din lokalafdeling
 
Nyheder fra
lokalafdeling Næstved
​​​​​​​og Vordingborg

 

Nyhedsbrev april

Sidste møde…

Ja der skete lige pludselig ændringer.
Omkring middag blev jeg ringet op af To Old To Die Young om at de var ramt af sygdom og desværre ikke kunne stille med en erstatning, så der skulle handles lidt hurtigt. Det var ikke muligt at aflyse, jo smagningen, men maden var bestilt og nærmest i gang med at blive produceret. Så jeg kontaktede Jørgen Johansen, som på vejen hjem fra arbejde fik indkøbt noget øl til en mere almindelig smagning. Da vi ikke havde en nødplan, så måtte vi improvisere og det endte ud i en blindsmagning for hold, hvor man skulle gætte på alkoholprocenten og gerne stilart, IBU med mere. 
Alt i alt blev det alligevel en god aften.
To Old To Die Young har lovet at komme tilbage til en smagning senere på året, så det må vi have planlagt.

Månedssmagning

Fredag den 28. april 2023 kl. 18:00
Mona Lisa, Sct. Jørgens Park 34, 4700 Næstved

Øl og Whisky! Ikke noget for mig, det der whisky, men derfor kommer jeg nu alligevel for både at blive udfordret på smagsløgene, men også fordi vi får besøg fra Næstved Whiskylaug.
Spisning er kl. 1800 og smagning er kl. 1900.
For at informere bryggeriet, få bestilt mad og alt det der, så vil vi gerne have din tilmelding på (LINK) Danske ølentusiaster afdeling Næstved (nemtilmeld.dk) senest LØRDAG d. 25. april 2023. 

Kommende arrangementer

Efter årsmødet, hvor vi havde debat om at have en mere fast mødestruktur, så har vi nu planlagt smagninger minimum 6 måneder frem.
Ikke alle arrangementer er lige detaljerede endnu, men du kan nu booke plads i egen kalender til vores arrangementer. Så vi håber selvfølgelig på at se nogle flere som i dag ikke kommer pga. planlægningsudfordringer.

Menu-mæssigt synes vi der har været lidt meget ”gryderet” på menuen. Vi er forstående for at Mona Lisa ikke tjener de store penge på os og at det ikke er et Dagens-ret køkken. Vi er i dialog med Mona Lisa om dette og vi må se hvad vi kan finde frem til.

Her er et par datoer som du kan notere i kalenderen:

28 april Øl og Whisky
30 juni Lækre øl fra øl-festivaller
8 juli Sommergrill hos kassereren

SOMMERFERIE

25 august Forventeligt denne dato, men ikke helt fastlagt endnu.
30 september (lørdag) Årsmøde
28 oktober Jan Vang og Carsten underviser

Der bliver løbende lavet tilmeldinger til kommende arrangementer, så hold øje med Facebook og mailboksen eller gå direkte på Danske ølentusiaster afdeling Næstved (nemtilmeld.dk)


Andre arrangementer

12 og 13 maj. DØE Ølfestival Kom ind og udforsk endnu mere øl!! Tag et par gode venner under armen og tag toget, eller et andet transportmiddel, lige til døren. Vi er nogle der står på håndbryggerstanden ved en session fredag, men vil du slippe for os, så er der tre andre sessions at vælge imellem. Husk du som medlem af DØE får 75 kr i rabat ved tilmelding Forside - Ølfestival 

Lørdag d. 3 juni. NØF. Næstved ØlFestival løber af stablen lørdag d. 3 juni 2023. Billetter er desværre ikke sat til salg endnu, så mere om det senere. Men reserver dagen. 


Informationer

Medlem af www.ale.dk? Det er de fleste der er med i denne gruppe jo nok og ellers kan du da blive det.
I vores medlemsoversigt kan vi se at der er en del medlemmer der har nogle tomme felter. Det kan være fødselsår eller andet. Noget er et efterslæb fra andre systemer som ikke krævede de her informationer. 

Vil du ikke gøre os den tjeneste at logge ind og kontrollere dine informationer. Det gør statistikkerne mere valide. Hvis I er en husstand, så skal I begge logge ind.

Nu vi er ved medlemmer. Vi har en forhåbning om at vi kan finde 10 nye medlemmer hvert år. Vi er på rette vej, men der mangler stadig et par stykker. 
Så hvis du har en nabo, kollega, familiemedlem eller bare en bekendt som ikke er medlem, så kan du spørge om ikke det var noget at prøve.
Du får selv en rabat på næste opkrævning på 100 kr. Det er lige et par gode øl I kan dele.
Man kan også nøjes med tre måneder som prøvemedlem til 100 kr. Der er dog ingen rabat der at hente :-)

Men alle nye medlemmer får en voucher til en gratis smagning.

Slut for denne gang og vel mødt til godt samvær og spændende øl. 
På bestyrelsens vegne
SørenLink til Facebook-siden Danske Ølentusiasters Lokalafdeling Næstved | Facebook
Udfordringer med tilmelding eller andet?
Kontakt Søren på 2250 7065, på mail soren.petersen@ale.dk eller på facebook/messenger.
Lokalafdelingen kan du kontakte på Lokalafdeling.naestved@ale.dk


Udsendt 4-4-2023
​​​
Generisk medlemskort
Hvor er medlemskortet?
Du kan altid se dit medlemskort online Og kan du ikke huske dit medlemsnummer, så er det:
Dit navn
Ikke oplyst
Dit medlemsnummer
Hvis du mener, at nogle af disse oplysninger er forkerte, så kan du ændre dine personlige oplysninger, dit medlemskab og din betalingsmetode her.
 
VORES LINKS
 
 

KONTAKT
Lokalafdeling Næstved
Tlf.: 2250 7065
Mail: lokalafdeling.naestved@ale.dk​​​​​​​

GLEMT KODE
NY ADRESSE