Læs de seneste nyheder fra din lokalafdeling
 
Nyheder fra
lokalafdeling Næstved
​​​​​​​og Vordingborg

 

Nyhedsbrev oktober

Sidste møde…

Jamen det var jo årsmøde. Selve årsmødet vil jeg ikke komme så meget ind på, da det kan læses på hjemmesiden HER. Under pkt. 11 (9) eventuelt er der stillet nogle spørgsmål/bemærkninger. Jeg kan ikke svare for dem alle her, men når vi har holdt et bestyrelsesmøde, så melder vi mere ud. Dog vil vi godt kommentere lidt på pkt. e). Bestyrelsen skal være mere visionære og sørge for spændende arrangementer
Bestyrelsen har ikke i sinde at lave kedelige smagninger som ingen gider komme til! Vi prøver hver evig eneste gang at finde på noget der virker spændende, bryder rammerne og skulle tiltale dig som øl-entusiast. Det er sjældent os selv der står på scenen, så derfor falder det tilbage på den der afholder det og vi kan ikke forudse hvad de har tænkt sig at gøre.

Støt op om det arbejde som vi laver, ved at møde op til smagninger og nu er smagningerne planlagt for minimum 3 måneder, så der burde næsten ikke være en undskyldning for ikke at kunne få det noteret i kalenderen. Om det er onsdag, torsdag eller fredag har ikke flyttet det store. Nogle kan bedre den ene dag fremfor den anden, men det var på årsmødet 2022 medlemmerne besluttede at det skulle være fredag. Hvis du ønsker det ændret, så er det med at stille forslaget eller dukke op til årsmødet.
Selve smagningen var lagt i hænderne på Claus Lücking og det forlyder det var spændende at høre om hans tilgang til at brygge selv. Det er lidt mere nørdet og i en anden skala end de fleste andre. 
Vi har så mange dygtige håndbryggere i lokalafdelingen, så allerede nu vil jeg annoncere at I hermed er indbudt til håndbrygger-konkurrence næste år.
Håndbryggerne kan jo evt sende forslag til os om hvad I vil dyste i.

Månedssmagning

Fredag d. 27 oktober. Christiania Bryghus
Spisning er kl. 1800 og smagning kl 1900.
Vi vil gerne have din tilmelding på Nemtilmeld
senest Mandag d. 23. oktober 2023 kl. 23:00

Kommende arrangementer

Torsdag (!) d. 23 november. Neighborhood Brewing Company
Fredag eller Lørdag d. 8 eller 9 december er det julefrokost-tid. Hold lige dagene ledige lidt endnu.
Fredag d. 26 januar. Smagning med Årets øl i foreningen 2023.
Martin Bo og Henning tager en tur til Sverige. Datoen er ikke fastlagt endnu, men det bliver i en weekend i januar. Hvis du vil nøjes med en en-dagstur, så kan det også arrangeres.
Der bliver løbende lavet tilmeldinger til kommende arrangementer, så følg med på Nemtilmeld, FaceBook eller næste nyhedsbrev.

Informationer

INDSTILLING TIL ARETS BRYGGERI
Vi skal indstille årets bryggeri igen i år. På FaceBook er der lavet en meningsmåling og hvor du kan foreslå et bryggeri og afgive din stemme. Fortæl meget gerne hvorfor du indstiller eller stemmer. Vi har jo heldigvis medlemmer på FaceBook over det ganske land og da det er lokalafdelingen der skal indstille, så bliver det nok en opgave for medlemmerne på oktobersmagningen at stemme på et bryggeri. Hvis du gerne vil indstille et bryggeri på mail eller sms, så er der kontaktmuligheder nedenfor.


Medlem af www.ale.dk?
Det er de fleste der er med i denne gruppe jo nok og ellers kan du da blive det.
I vores medlemsoversigt kan vi se at der er en del medlemmer der har nogle tomme felter. Det kan være fødselsår eller andet. Noget er et efterslæb fra andre systemer som ikke krævede de her informationer. 

Vil du ikke gøre os den tjeneste at logge ind og kontrollere dine informationer. Det gør statistikkerne mere valide. Hvis I er en husstand, så skal I begge logge ind.

Vi vil altid gerne have nye medlemmer, så kender du et potentielt medlem, så tag kontakt til os og vi ser om ikke vi kan finde en løsning, så vedkommende kan komme med til en smagning. Resten af 2023 får du og din gæst en voucher til en gratis smagning,, hvis vedkommende melder sig ind med et helårs medlemskab. Om den rabat fortsætter næste år kan jeg ikke svare for nu.
Du får selv en rabat på næste opkrævning på 100 kr. Det er lige et par gode øl I kan dele.
Man kan også nøjes med tre måneder som prøvemedlem til 100 kr. Der er dog ingen rabat der at hente :-)

Men alle nye medlemmer får en voucher til en gratis smagning.

Vi kan kun opfordre til at sende os forslag, bemærkninger og kommentarer på Lokalafdeling.naestved@ale.dk.

Slut for denne gang og vel mødt til godt samvær og spændende øl. 
På bestyrelsens vegne

SørenLink til Facebook-siden Danske Ølentusiasters Lokalafdeling Næstved | Facebook
Udfordringer med tilmelding eller andet?
Kontakt Søren på 2250 7065, på mail soren.petersen@ale.dk eller på facebook/messenger.
Lokalafdelingen kan du kontakte på Lokalafdeling.naestved@ale.dk


Udsendt 12-10-2023
​​​
Generisk medlemskort
Hvor er medlemskortet?
Du kan altid se dit medlemskort online Og kan du ikke huske dit medlemsnummer, så er det:
Dit navn
Ikke oplyst
Dit medlemsnummer
Hvis du mener, at nogle af disse oplysninger er forkerte, så kan du ændre dine personlige oplysninger, dit medlemskab og din betalingsmetode her.
 
VORES LINKS
 
 

KONTAKT
Lokalafdeling Næstved
Tlf.: 2250 7065
Mail: lokalafdeling.naestved@ale.dk​​​​​​​

GLEMT KODE
NY ADRESSE