Hvilke muligheder har jeg? Når det handler om bil, bolig eller drømmerejsen, er din rådgiver i Andelskassen et godt sted at starte.
Andelskassens nyhedsbrev
Ingen billeder? Web-version
 

 
Hej ​​​​​​​
Overvejer du at købe eller sælge dit hus, er det i år, at din bolig skal have nye vinduer, eller får vintermørket dig til at drømme om at trække stikket og rejse ud i verden – nu, til sommer eller den dag, du ikke længere skal gå på arbejde?

Drømme og mål er altid forskellige, men fælles for os alle er, at hvis vi deler tankerne om det, vi gerne vil opnå, kan det bringe os skridtet videre. Her er din rådgiver i Andelskassen en, du kan betro dig til. En person, der kan rådgive dig om muligheder, du måske ikke selv har set.
 
Alle Andelskassens rådgivere har deres hverdag i et af vores 19 rådgivningscentre. Vil du helst, at din rådgiver kommer hjem til dig for at holde møde på din hjemmebane, gør vi ofte det – og det sætter mange kunder rigtig stor pris på. Find din rådgiver og book et møde. 

Her i nyhedsbrevet fortæller vi lidt om, hvad der rører sig. Blandt andet, hvad du kan have ud af vores samarbejde med LokalBolig, og hvad håndværkerfradraget betyder for dig som boligejer.

Du kan også læse om, at 1.000-kronesedlen og flere andre pengesedler udgår, når forår bliver til sommer.

Til sidst har vi en særlig film til dig, hvor to af vores kunder deler deres oplevelse med at være kunde i banken – og hvorfor stærke relationer gør en forskel.

Rigtig god læselyst.

Venlig hilsen
Andelskassen
 
1.000-kronesedlen udgår – sådan skal du gøre​​​​​​​
2025 er allerede godt i gang, og vi har dermed også taget hul på de sidste måneder, hvor du kan indsætte ældre seddelserier og den nuværende 1.000-kroneseddel på din bankkonto eller bruge dem i butikkerne. Efter 31. maj 2025 bliver sedlerne ugyldige, og kun fire danske pengesedler vil være gyldige efter denne dato: 50-, 100-, 200- og 500-kronesedler fra serien med broer og oldtidsfund.

Efter 31. maj 2025 kan du kun indlevere sedlerne i Nationalbankens tre indleveringssteder i Aarhus, Odense og København. Du kan se alle sedler, der bliver ugyldige, på nationalbanken.dk/fremtidenskontanter.

Hvad skal du gøre?
Har du 1000-kronesedler eller ældre pengesedler liggende, har du flere muligheder. På vores hjemmeside har vi samlet mere information og en række råd til, hvad du skal gøre med pengesedlerne.
 
Giv dig selv og familien økonomisk tryghed​​​​​​​
Det kan være grænseoverskridende at blive mødt med spørgsmålet om, hvordan dine nærmeste ville have være stillet, hvis du var gået bort i går. Eller at blive bedt om at se tilbage på et liv, hvor du pludselig var blevet alvorlig syg og ikke længere selv kunne træffe beslutninger og så få spørgsmålet: Hvordan ville dine pårørende have været sikret?

Det er aldrig sjovt at svare på de spørgsmål, men du er godt hjulpet, hvis du tager stilling i tide.

​​​​​​​I samarbejde med nærpension kan vi tilbyde en række forsikringer, der sikrer dig og/eller din familie, hvis I bliver syge, ramt af kritisk sygdom eller dør.
 
Nu kan du åbne pdf-filer direkte i mobilbank
Vi har en god nyhed til dig, der har en iOS-telefon. Det er blevet endnu nemmere at åbne og læse vedhæftede pdf-filer fra Andelskassen. Nu kan du nemlig gøre det direkte i din mobilbank – nemt og hurtigt – så du slipper for at logge på netbank for at åbne pdf-filer.

Har du en Android-telefon, vil du fra mobilbanken få besked om, at du har modtaget en vedhæftet pdf-fil, og at du skal klikke på et link for derefter at logge ind på din netbank.
 
Genindført håndværkerfradrag og servicefradrag: Hvad betyder det for dig?
Håndværkerfradraget er genindført i en ny, grønnere udgave, mens servicefradraget bliver udvidet fra 2025-2027. Det giver dig som boligejer eller lejer mulighed for at trække en del af udgifterne til håndværks- og serviceydelser fra i skat.

Håndværkerfradraget er genindført med en grænse på op til 8.600 kr. pr. person over 18 år i husstanden i 2025 og fokuserer på grønne investeringer og energiforbedringer i din bolig. Fradraget gælder kun for arbejdslønnen – ikke materialer – og kan bl.a. bruges på: isolering af tag og loft, udskiftning af vinduer og yderdøre og installation af varmepumper.

Servicefradraget er blevet forhøjet til 17.500 kr. pr. person over 18 år i husstanden i 2025 – en markant stigning fra 11.900 kr. sidste år. Du kan bruge fradraget på at få udført en række serviceydelser i din helårsbolig eller fritidsbolig, og det gælder bl.a.: vinduespudsning, havearbejde, børnepasning og reparation af hårde hvidevarer. Men hvordan udnytter du så fradragene bedst mulig? Andelskassens forretningskonsulent Evan Kjelde fortæller:

”Ved at udnytte disse fradrag kan man reducere sine skatteudgifter og samtidig investere i forbedringer i sin bolig. Jeg vil anbefale, at man overvejer hvilke forbedringer og serviceydelser, der er mest relevante og så planlægge dem inden for det næste år. Det er vigtigt, at man gemmer alle fakturaer, kvitteringer og lign., og at man sørger for, at arbejdet er udført af en godkendt leverandør. Og så skal man selvfølgelig huske at logge på skat.dk og indberette sine fradrag i forbindelse med årsopgørelsen.”

Har du spørgsmål om finansiering af dine projekter, står vores rådgivere i Andelskassen klar til at hjælpe dig. Du kan også starte med at læse mere om vores Klima BOLIG, som kan bruges til energiforbedrende investeringer i din bolig til en særdeles fordelagtig rente.
 
Vi bakker op om fællesskaber og gode relationer
Sport kan noget særligt. Det danner rammen for gode fællesskaber og årelange relationer på og uden for banen. Det er vigtigt, og i Andelskassen bakker vi op mange steder i landet.  

Til juni flytter vores hovedsæde til Aarhus, hvor AGF er et stort fællesskab for aarhusianerne. Som hovedpartner bakker vi op om byens populære superligahold og kvindefodbold, der er vokset markant i både interesse, anerkendelse og synlighed. Om alle de talenter, der arbejder hårdt for at nå deres drømme. Og apropos talenter, så lægger vi med Andelskassen Akademi navn til de rammer, der er skabt for netop at udvikle talenter.
 
Ledige stillinger i Andelskassen
Som ansat i Andelskassen kommer du til at arbejde i en bank, der tror på, at alle har brug for gode relationer. Som kollegaer er vi hinandens vigtigste relationer i løbet af arbejdsdagen. Vi deler viden, spiller hinanden gode og sætter en ære i at være imødekommende over for hinanden. Det er vigtigt. For et job er ikke bare et job. Det er vigtige timer, som skal give energi og værdi. Vores organisation er opbygget med en flad struktur og korte beslutningsveje. Og så har vi i 2024 fået målt vores arbejdslyst. Vi ligger langt over danskernes arbejdslyst generelt – og det er vi faktisk ret stolte over.

Kunne du tænke dig at være vores nye kollega? Lige nu har vi flere ledige stillinger som led i vores strategi frem mod 2030.
Danske Andelskassers Bank A/S - Andelskassen
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele
Tlf.: 87 99 30 00
@: info@andelskassen.dk
CVR-nr.: 31843219

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.

Afmeld                                Opdater profil