Vi er anlæg! Læs med og se de projekter vi arbejder på, og hvordan vi løser dem.
Nyhedsbrev juni 2021
I marts kommer forĂĄret
og vi kommer rundt på hele Sjælland
Efter at være kommet godt ud af 2020, er vi i fuld gang med projekter på hele Sjælland – totalentreprise i Roskilde, fartdæmpning i Vordingborg, flere vejprojekter i Køge og genbrug og bæredygtighed i København. Læs mere om det hele i dette nyhedsbrev.

Vi er glade for at have dig med, og har du brug for en snak om dit projekt, sĂĄ siger du bare til. Indtil da knokler vi pĂĄ og holder udkig efter forĂĄret ...

Hilsen Anders og Søren
 
Læs i dette nyhedsbrev:
Vi fortsætter til Etape C på RUC

Vi koordinerer for Kommunen og Forsyningen

Mere vejarbejde i Køge

Genbrugsfliser i bæredygtig gårdhave 

Mere egenproduktion og nye maskiner
 
Vi fortsætter til Etape C på RUC
Roskilde Universitet er i gang med at renovere belægninger og opholdsarealer på det 80.000 m² store campusområde. Etape A kunne vi aflevere i sommeren 2020, og nu har vi vundet etape C. Denne etape skal vi udføre i totalentreprise, og den skal stå færdig til sommer i år. Ud over nye belægninger, gives inventaret og beplantningen et løft. Helt i tidens ånd anlægges grønne områder med grøftekantens vilde blomster og masser af hyggekroge og siddepladser, der indbyder til ophold i det fri.

Læs mere om RUC Etape C på hjemmesiden
 
Vi koordinerer for Kommunen og Forsyningen
Landet over ligger utallige landsbyer og indfaldsveje, hvor den gennemkørende trafik er et stort problem for beboerne, så det er en drøm, der går i opfyldelse for dem, når kommunen beslutter at lave trafikdæmpende foranstaltninger. På Lendemarke Hovedgade i Vordingborg Kommune kan beboerne nu se frem til fartdæmpning med chikaner i form af bede med blomster og træer, foruden nye fortove. Samtidig etablerer Vordingborg Forsyning ny vandledning, og da vi har vundet begge sager, er det vores opgave at koordinere arbejdet, så beboere og trafikanter generes mindst muligt.

Læs mere om Lendemarke Hovedgade på hjemmesiden
 
Mere vejarbejde i Køge
I snart to år har vi været i gang med nye belægninger i Rådhusstræde og omliggende sidegader ved Køge Station, og nu rykker vi videre til den befærdede Ivar Huitfeldtsvej, der ligger mellem Rådhusstræde og banen. For Køge Kyst skal vi frem til juni 2021 udføre en række tilretninger, som omfatter ændring af kantstensforløb, etablering af nyt helleanlæg, udlægning af asfalt og finish med afmærkning og inventar. Alt imens trafikken holdes i gang naturligvis.

Læs mere om Ivar Huitfeldtsvej på hjemmesiden
 
Genbrugsfliser i bæredygtig gårdhave
I Fremtidens Gårdhave ved Straussvej bliver vi udfordret på alle områder, så det er utroligt spændende og lærerigt. Et af de seneste tilfælde, der tiltrækker sig lidt opmærksomhed, er de nye belægninger af genbrugte granitfliser, der lægges præcis som de er med revner og skår. Hvorfor ikke? De holder sagtens mange år endnu og vil indgå i den gode fortælling om en bæredygtig gårdhave som demonstrationsprojekt, når CO2-regnskabet gøres op. Udover at gårdhaven er anlagt fossilfrit, er de fleste materialer genbrug fra Københavns Kommunes materialedepot. Granitfliserne stammer for eksempel fra Vor Fru Kirke, og den færdige gårdhave vil byde på flere forskellige flisetyper i en ny grøn indramning.

Læs mere om Straussvej på hjemmesiden
 
Mere egenproduktion og nye maskiner
Fleksibilitet er et nøgleord, som vi og vores kunder sætter rigtig meget pris på i dagligdagen, for ventetid harmonerer ikke med effektivitet. Når hele byggebranchen har travlt, er det vigtigt at kunne sætte vores egne folk og maskiner ind. Derfor har vi brugt en del af vores ”råderum” i 2020 på at investere i en hel række maskiner, nye såvel som gode brugte. 2020 blev et godt år, hvor vi kommer ud med overskud trods Coronaen, og vi er lidt stolte af, at vi fik vores anden Gazelle.
 
Find mere om os og vores mange projekter pĂĄ www.anlaeg-ml.dk
Hent vores profilbrochure, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook, LinkedIn og Instagram. 
 
Har du brug for en snak om din opgave?
Så ring direkte til Søren Løkkegaard på
tlf. 27 84 56 08, eller send os en e-mail pĂĄ kontor@anlaeg-ml.dk
Indehavere, Anders Møller Jensen og Søren Løkkegaard.
 
MøllerLøkkeaard A/S
Tlf. 71 99 71 08 . kontor@anlaeg-ml.dk . www.anlaeg-ml.dk