Seneste Nyt fra Barløseborg Golfklub

 • Nyt fra Sekretariatet
 • Nyt fra Tee Time, Café & Restaurant
 
Nyt fra Sekretariatet

Uge 20, den 17. - 23. maj Road to Made in HimmerLand - Det er på hul 13.

Som noget nyt har vi i år valgt at deltage i Danmarks største nærmest pinden-konkurrence. Road to Made in HimmerLand er to aktiviteter i én: En nærmest pinden-konkurrence og en indsamling til klubbens juniorarbejde blandt medlemmerne. Begge aktiviteter understøttes af Made in HimmerLand presented by Freja med flotte præmier.
Alle, der spiller på vores bane i uge 20 på 18 hullers banen kan deltage i konkurrencen og der er flotte præmier på højkant. Du skal dog have en spillemakker med som markør og slaget skal indgå i en normal runde. Det er gratis at deltage.
Så hvis du slår et slag, der ligger tættere på flaget end dagens hidtil bedste, så husk at skrive dig på sedlen ved green og få din markør til at kvittere for slaget. Hvis du ved dagens afslutning har slået dagens bedste slag vinder du en partoutbillet til Made in HimmerLand i 2022. Vinder du efterfølgende klubbens lodtrækning blandt de 7 dagsvindere, vinder du ovenikøbet en eksklusiv VIP billet til dette års udgave af Made in HimmerLand. En billet, der er i høj kurs, da der ikke bliver mulighed for at købe billet til årets turnering
Den anden del af Road to Made in HimmerLand er om muligt endnu vigtigere for klubben.
Vi har oprettet en virtuel støtteturnering https://tourentry.golfbox.dk/?cid=2895310. Når du tilmelder dig turneringen og betaler et tilmeldingsfee (du kan vælge imellem flere beløb) så går dette beløb til klubbens juniorarbejde. Vi kalder det en virtuel turnering, for der spilles ikke efterfølgende en turnering.
Alle medlemmer, der støtter juniorarbejdet med mindst 50 kroner præmieres med en dagsbillet til Made in HimmerLand presented by Freja.
Alle vindere indrapporteres efterfølgende til Dansk Golf Union, som vil liste alle vinderne med navn, afstand og klub på Golf.dk samt videregive information om navn og mailadresse til Made in HimmerLand til brug for udstedelse af billetter.
På forhånd tak for støtten.
Vi glæder os til at se dig i klubben i uge 20 og hvem ved, måske bliver det dig, der skal til HimmerLand og se golf i verdensklasse?  Albani Fyn Tour

  Så er vi klar med den første udgave af Albani Fyn Tour. Første turnering er i Barløseborg Golfklub den 29. maj.
   
  Deltagerbetingelser:
  Rækkerne er efter alder
  Det år man fylder:
  19 – 35 (40 spillere)
  36 – 50 (40 spillere) 
  51 – 99 (40 spillere) 
   
  Hcp. +5 – 36. Single stableford med fuld hcp.
   
  Der spilles på klubbens 18 huls bane. 
   
  Hvis en række mangler tilmeldinger, kan der flyttes over fra de andre rækker. Turneringen laves med venteliste, og derfra kan rækkerne fyldes op.
   
  Turneringen afvikles over 4 gange pr. sæson på skift mellem klubberne. Præmier hver gang til hver række og samlede vindere til sidst.
   
  I 2021 spilles
  Barløse Golf Klub 29.5.
  Odense Golf Klub 27.6.
  Odense Eventyr Golf 8.8.
  Midtfyns Golfklub 19.9.
   
  Løbende start fra 8.00 til 14.00. 
   
  Kr. 120,- i turneringsgebyr.  Der betales ikke greenfee. Alle deltagere betaler samme pris uanset om det er ude eller - hjemmebane.

  I vores bestræbelse på løbende at udvikle golfklubben, har vi brug for din feedback til at sikre de bedste oplevelser og største mulig værdi af dit medlemskab.
  Vi ønsker, at blive bedre til at forstå de forhold og faktorer, som har betydning for vores medlemmers oplevelse af golfklubben. Denne viden giver os en unik mulighed for at udvikle en organisation, som hele tiden stræber mod, at skabe den bedst mulige oplevelse for dig som golfspiller.
  Vi mener, at den gode oplevelse for medlemmer i golfklubben skaber det bedste grundlag for klubbens forsatte udvikling og drift.
  Den 11. maj udsendes første runde af Golfspilleren i Centrum 2021 til halvdelen af medlemmerne. Den resterende halv vil modtage invitation til undersøgelsen den 14. sept.. Afsender på invitationen til medlemsundersøgelsen er Players1st.
  Vi har brug for netop din feedback, og vil bruge dine input til den fortsatte udvikling af golfklubben - Tak.
  Tee Time, Café & Restaurant
  Så blev det 6/5 - 2021 og Tee Time, Café & Restaurant har nu åbent alle dage undtaget tirsdag. 
  Åbningstid: 08.30 til 20.30 (køkkenet er åbent 12-20)
  Tirsdag vil der være et selvbetjeningskoncept.
  Vi servere alt fra banesandwich til cafemad og 3-4 a la carte retter. Morgenmad kan også købes, men kun ved forudbestilling. 
  Vi tilpasser os også gerne større grupper, skæve tidspunkter og arrangementer, i skal blot tage en dialog med os, - vi er altid lydhør. 
   
  Vi forventer en travl sommer og kommer derfor til at mangler afløsere, til at hjælpe med mange forskellige ting. Vi mangler ansatte under og over 18 år. V håber der er nogle medlemmer, der kender nogen eller har familiemedlemmer, der kunne være interesseret.  
   
  De kan kontakte os på mail eller tlf 
  info@tee-time.dk eller 31521804 
   
  Venlig Hilsen 
  Daniel 
  Tee-Time, Cafe & Restaurant 
  31521804


   
   

  GOLFMANAGER 
  I sekretariatet møder du Kim
  som glæder sig til at hjælpe dig
  med de spørgsmål, du måtte have.

  Sekretariatet tager sig af alt
  vedrørende klubben, såsom :
  Økonomi
  Sponsorer
  Indmeldelser
  Udmeldelser
  Kontingenter
  Udlejning af udstyr
  Prøvemedlemskaber
  Turneringsdeltagelse mm.  Åbningstider: 6. april  - 3. oktober 2021 
  Mandag: Kl. 10:00 - 16:00
  Tirsdag: Kl. 10:00 - 16:00
  Onsdag: Kl. 10:00 - 16:00
  Torsdag: Kl. 10:00 - 15:00
  Fredag: Kl. 10:00 - 14:00
  Lørdag og Søndag: Lukket.
  ​​​​​​​ 
  Lukkedage iøvrigt.
  Der holdes endvidere lukket på helligdage. Skulle der uden for ovenstående åbningstider være ting af presserende karakter, så kontakt venligst sekretariatet på telefon eller mail.​​​​​​​

  Tlf. 6479 1224 
  E-mail: post@bbgolf.dk
  Golfmanager@bbgolf.dk
  Barløseborg Golfklub
  Skovvangsvej 47 - 5610 Assens - Tlf.: 6479 1224 - E-mail: post@bbgolf.dk