...eller ligger den hjemme under madrassen?
Andelskassens nyhedsbrev
Ingen billeder? Web-version
 

 
Hej 

I dette nyhedsbrev sætter vi fokus på en ny investeringsform: Investeringskonto FRI – en helt ny måde at investere dine penge på, som giver dig meget større frihed end de mere traditionelle investeringsformer.

Samtidig skal du være opmærksom på, at pr. 1. juli skærpes reglerne for at betale med store kontantbeløb hos virksomheder.

Læs nyhederne herunder.
 
Frihed til at investere

Står din opsparing bare passivt på kontoen, eller har du fx 5 kr., 82 kr., 400 kr. eller 1.256 kr. til overs om måneden? Så kan Investeringskonto FRI være interessant for dig.

Uanset om du løbende kan afse et mindre beløb, eller om du står med en større sum penge, vil du nyde godt af friheden. Med Investeringskonto FRI kan du nemlig indskyde og hæve efter behov, og pengene investeres automatisk. Ingen kurtage eller depotgebyrer. Løsningen er skræddersyet til dine ønsker.

 
Nye kontantregler
- hvad betyder de for dig?
Er du én af dem, der har mange kontanter liggende, som du planlægger at bruge på at købe fx en elcykel, en plæneklipper eller måske på den kommende tandlægeregning?

Fra 1. juli 2021 må en virksomhed højest modtage 19.999 kr. kontant for en vare eller ydelse, og det kan få alvorlige konsekvenser, hvis de ikke overholder lovgivningen på området.
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele
Tlf.: 87 99 30 00
@: info@andelskassen.dk
CVR-nr.: 31843219
Andelskassen – en del af Danske Andelskassers Bank A/S
Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.

Afmeld                                Opdater profil