*   E-mail:
     Fornavn:
     Efternavn:
Vælg de nyhedsbreve, du ønsker at modtage, og klik "Tilmeld" nederst på siden.
 
Vilkår for tilmelding til nyhedsbreve (nyt vindue)

Handelsbankens syn på sidste uges aktiemarkedsudvikling og forventninger til næste uges regnskaber og begivenheder med betydning for udviklingen. Nyhedsbrevet udkommer ugentligt.


Daglig opdatering på aktiemarkedet samt vurderinger af den seneste aktieindeks eller enkeltaktier. Handelsforslagene vil både være baseret på markedsudvikling og dagens fokuspunkter på aktiemarkedet.


Opdateringer på det danske aktiemarked samt vurderinger af den seneste udvikling og de kommende fokuspunkter for udvalgte danske selskaber.


Ugentlige vurderinger af og forventninger til økonomierne samt til aktie-, valuta- og rentemarkederne.



Videoupdate hver anden onsdag. Handelsbankens cheføkonom og senior aktiestrateg er i studiet og analyserer de makroøkonomiske tendenser og det aktuelle aktiemarked.


Handelsbankens bud på fem gode aktieinvesteringer i det nordiske aktieunivers.


Kvartalsvis opdatering af Handelsbankens pensions- og børne- opsparingspuljer med seneste resultater, kommentarer og aktuel økonomisk udsigt.


Handelsbankens officielle syn på renteudviklingen over det kommende år, herunder på internationale renter, korte og lange renter og swaprenter.


Handelsbankens syn på udviklingen i de væsentligste valutaer mod DKK.

  Sådan håndterer vi dine personlige data (nyt vindue)
 
  For din egen sikkerheds skyld bør du ikke sende andre personoplysninger end dine kontaktoplysninger. Kommunikation med Handelsbanken via mail er ikke beskyttet eller krypteret.
 
 
  Har du brug for hjælp til din tilmelding? Skriv til nyhedsbreve@handelsbanken.dk